Nyproduktion

Kunskapslänken

Vallastaden, Linköping Se på karta

1 330 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
31,5 m²
Byggår
2021
Avgift
1 872 kr/mån
Pris/m²
42 222 kr/m²
Antal besök
827
Dagar på Hemnet
24
Nyproduktion

Förverkliga din dröm och bygg din lägenhet precis så som du vill ha den!

RAW Vallastaden är ett unikt projekt som består av 69 lägenheter i varierande storlekar där de boende får bestämma planlösning, ytskikt, interiör och ambitionsnivå utifrån sina förutsättningar och önskemål. Här erbjuds ett hållbart boende som kan anpassas över tid och genom förändrade livssituationer.

Lägenheten erbjuder ett kök med vita stommar och en rostfri bänkskiva. Maskinell utrusning i köket består av rostfri kyl/frys, spishäll, ugn och fläkt samt diskho med blandare. Vidare erbjuds ett fräscht badrum med kakel på väggar och klinkergolv med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc-stol, handfat med spegel ovan samt takdusch med kompletterande duschmunstycke på väggen där du som köpare själv väljer om du önskar sätta duschväggar eller ett draperi. Här är det förberett för att koppla in tvättmaskin.

I lägenheten har du en exponerad betongstomme som du kan välja att behålla som det är. Vill du förändra karaktären kan du måla om, lägga in nytt golv, klä in valda delar i gips eller vad du nu vill göra.

Lägenheten har en härlig uteplats i söderläge, mot föreningens innergård. Resterande del av lägenheten väljer du själv hur du vill planera efter behov.

Observera att samtliga bilder är illustrationsbilder och kan komma att avvika något från slutgiltig byggnation.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer om bostaden
Magnusson Mäkleri Linköping AB