Nyproduktion

Getapelvägen

Åhus - Täppet, Kristianstad Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Avgift
3 452 kr/mån
Pris/m²
26 319 kr/m²
Nyproduktion

Våren 2022 beräknas Brf Furusands nyproducerade lägenheter vara inflyttningsklara, där ni kan flytta in och börja trivas direkt. På Täppet bor du mitt i tallskogen med närhet till strand och hav.
Goda kommunikationer med buss 551 till Kristianstad och cykelavstånd till Åhus Bykärna och hamn. Här ska du inte bara bo utan också leva, trivas och känna hemlängtan.

Brf Furusand består av 28 bostadsrätter fördelade på 4 st 2:or, 16 st 3:or och 8 st 4:or med en kvadratmeter mellan 59-79 kvm. Planlösningen är väl genomtänkt med öppna sällskapsytor, sovrum och badrum samt goda tvätt- och förvaringsmöjligheter. Samtliga lägenheter har gavelläge med uteplats eller balkong i två väderstreck. Lägenheterna på våning 2 har en terrass över förråden och där finns det möjlighet att t.ex. grilla, plantera eller odla. Ytorna på terrasserna ligger på ca 15 kvm och balkongerna på ca 7 kvm. 2:orna och 3:orna kan delas av med en tillvalsvägg (glasparti) för den som önskar.

Bostäderna är placerade runt ett gemensamt grönområde där det finns aktivitets-gård, gemensamt växthus, odlingslådor, utegym, lekplats, p-platser, cykelverkstad med 2 st lastcyklar som kan lånas utan extra kostnad och gemensam miljöstation för sophantering.
Alla lägenheter har ett utvändigt förråd och ett invändigt förråd/klk.

Husen byggs med totalentreprenad av Svenska Boställen AB. Beräknad inflyttning våren 2022.
Läs mer om Svenska Boställen AB på https://www.svenskabostallen.se/

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Kristianstad