Nyproduktion

Säby Hagväg 28, 1202

Åkersberga, Österåkers kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Säby Wood
Om föreningen
Avgift
3 415 kr/mån
Pris/m²
43 103 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till naturskönt belägna Brf Säby Wood - här kan ni flytta in redan till sommaren! Här bor ni bekvämt i nyproducerat och kan direkt börja njuta i solen på den egna uteplatsen!

Vid entrén till Åkersberga centrum byggs denna yteffektiva och hemtrevliga trea med ett naturskönt läge och på pendelvänligt avstånd till Storstaden att byggas.

Lägenheten är belägen på entréplanet och den totala ytan om 58 m² är fördelad på kök och vardagsrum i öppen planlösning med fina ljusinsläpp från tre fönsterpartier i två väderstreck. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord.

Det stilfulla och fullutrustade köket från Ballingslöv har släta luckor i pärlgrå nyans, arbetsbänk och stänkskydd i ljus komposit, separat kyl och frys i rostfritt samt integrerad diskmaskin.

Vidare erbjuder bostaden två sovrum varav ett stort om 15 m² med hel garderobsvägg och ett något mindre om 8 m² med en garderob.

Det kombinerade dusch- och tvättrummet om hela 5 m² har vitt matt kakel och ljusgrå klinker med golvvärme, handdukstork, duschhörna med svängbar dörr i klarglas, wc, kommod i grå nyans med infällt handfat, spegel med belysning samt tvättmaskin och torktumlare med ovanpåliggande arbetsbänk och förvaringsskåp.

Bostaden erbjuder också praktisk entrén med klinkergolv i grå nyans, garderob och städskåp. I anslutning till entrén ligger uteplatsen om ca 15 m², ett förråd och en öppen förvaring under trappan.

Rummen får genomgående vitpigmenterad ekparkett i trestav från Kährs, samt fönsterbänkar i kalksten. Väggar och tak blir vitmålade och innerdörrarna blir vita släta med vitmålade karmar.

Lägenheten värms upp med vattenburen golvvärme, vilket ger ett behagligt inomhusklimat

Här bor ni bekvämt i nyproducerat och i och med att bostäderna är nybyggda kommer det inte att krävas några renoveringsarbeten under överskådlig tid, i Brf Säby Wood finns det tid att bara bo och njuta.

Bostäderna i Brf Säby Wood erbjuder ett hemtrevligt kvalitetsboende med härliga sällskapsytor i öppna och väldisponerade planlösningar. Hela föreningen består av totalt 76 lägenheter fördelade på 19 villaliknande huskroppar med träfasader i skiftande mjuka färger som är placerade längs med Säbygårdvägen och Säby Hagväg.

Husen har rogivande vy mot intilliggande allmänning och föreningens gemensamma park med lekplats. Varje hus får också två cykelförråd.

Det finns två hustyper i Brf Säby Wood, A och B.
Hustyp A är 16 till antalet och i varje hus är det 4 bostäder. Totalt är det 32 yteffektiva treor om 58 m² samt 32 genomtänkta etagefyror om 89 m².

Treorna om 58 m² är samtliga belägna på entréplanen och de utgör halva entréplanet. De har fönster i tre väderstreck och invid entrén finns det en härlig terrass om ca 15 m² med soligt läge, ett förråd samt öppen förvaring under trapp.

De genomtänkta etagefyrorna om 89 m² är belägna på plan 1 och vindsplanet. De har fönster i tre väderstreck och invid entrén finns det en härlig altan om ca 11 m² i soligt läge.

Hustyp B är 3 till antalet och i varje hus är det 4 bostäder. Totalt är det 12 väldisponerade minitvåor om 35 m².

Hälften av minitvåorna är belägna på entréplanen och de utgör halva entréplanet. De har fönster i tre väderstreck och invid entrén finns det en härlig uteplats om ca 7 m² med soligt läge samt ett förråd under trapp. Den andra hälften av minitvåorna är belägna på plan 1. De har fönster i tre väderstreck och invid entrén finns det en härlig altan om ca 6 m² i sol

Läs mer om bostaden

Kontakt

Hélène Qvarfort

Balders Fastighetsmäklare
0704-80 26 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.