Erik Rosenbergs Väg 60

Almby, Örebro Se på karta

1 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1981
Förening
BRF Rosenberget
Om föreningen
Avgift
4 907 kr/mån
Driftkostnad
11 700 kr/år
Pris/m²
18 547 kr/m²

Varmt välkomna till Erik Rosenbergsväg 60, Almby.
Här finner du en trevlig lägenhet om 86 välplanerade kvadratmeter med 3 rum och kök med genomgående parkettgolv och ljusa ytskikt. Perfekt boende för studenten eller barnfamiljen
Lägenheten är belägen på plan två med entré från markplan. Den inrymmer en rymlig genomgående hall på entréplan med bra avhängningsytor, klinker på golv vid entré samt förråd under trappan till övre plan.
Övre plan inrymmer vardagsrum med burspråk som ger ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är som spindeln i nätet och angränsar till övriga rum i lägenheten. Kök med gott om plats för matbord samt bra förvaring i köksskåp. Badrum med tvättmaskin samt två stycken sovrum vara det ena har utgång till balkong. Stor klädkammare. Förråd finns på innergården.
Visst renoveringsbehov finns.
Brf Rosenberget är en stabil föreningen med god ekonomi. På föreningens innergård finns mysiga grönytor, tvättstuga samt parkering att hyra (separat kö).
Almby är ett lugnt och trevligt område med mycket barnfamiljer. Med promenadavstånd hittar du Oset och Rynningeviken som har en fantastisk natur med ett rikt djur liv. Här finner ni raststugor, grillplatser samt fina strövområden. Här finns även Naturens hus där man kan ta en god fika eller lunch i en härlig naturlig miljö. Till Örebro universitet är det ca 1 kilometer och ca 3 kilometer in till centrum. Livsmedelsbutiker och restauranger finns inom kortare avstånd så här kan man med fördel cykla eller promenera.

Kontakta mäklaren för att boka en visning!

MÄKLARRINGENS NYA RUTINER MED ANLEDNING AV CORONA-VIRUSET

Du är viktig för oss!
I vårt dagliga arbete rättar vi oss efter Folkhälsomyndighetens riktlinjer och följer noggrant myndigheternas rekommendationer.

I samband med visningar visar vi respekt för varandra och väljer att inte ta i hand.
Vi begränsar antalet personer som befinner sig på visningen och prioriterar i möjligaste mån att endast genomföra bokade visningar.

Kontakta ansvarig mäklare så försöker vi givetvis att erbjuda dig en privat visning av bostaden.

Har du själv symptom eller har varit i kontakt med någon som uppvisar symptom ber vi dig att stanna hemma. Kontakta ansvarig mäklare för en digital/filmad visning av bostaden.
Låt oss tänka på våra medmänniskor i dessa tider genom att ta ansvar och visa hänsyn.

Stort tack för din förståelse!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Örebro