Nyproduktion

Ebbe Lieberathsgatan 31C

Almedal, Göteborgs kommun Se på karta

4 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Södertull 1
Om föreningen
Avgift
5 033 kr/mån
Driftkostnad
9 348 kr/år
Pris/m²
54 667 kr/m²
Nyproduktion

Fastigheten är under uppbyggnad vilket innebär att bostaden säljs på ritning. Inflyttning är möjlig från 1/11-23. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer bilder samt info!

På Ebbe Lieberathsgatan 31C erbjuds nu en väldisponerad trea om 75 kvm. Den öppna och sociala planlösningen, smarta förvaringen samt två stora balkonger i gör detta hem älskvärt. Högkvalitativa, moderna och miljösmarta vitvaror blandas samman stilfullt. Både kök och badrum är elegant och fullutrustat med disk- och tvättmaskin som förenklar vardagen. För optimalt ljusinsläpp har lägenheterna försetts med stora djupa fönster. Som boende i Brf Södertull 1 får du ta del av både välplanerade planlösningar som kvadratsmarta utrymmen och smarta förvaringsmöjligheter. Föreningen förfogar över ett praktiskt garage direkt under fastigheten, gästlägenhet samt cykelparkering.

Här får man plats med säng och tillhörande skrivbord i sovrummen, matgrupp i köket och en större soffgrupp i vardagsrummet. Dessutom finns otroligt goda förvaringsmöjligheter via flertalet breda och djupa skjutdörrsgarderober och klädkammare. Likaså erbjuder bostaden ett badrum med en tillhörande tvättstation. Bostaden lämpar sig perfekt för par eller barnfamiljen som letar efter den skinande lyxiga och bekväma känsla som en nybyggd bostad innebär. Här är det bara att flytta in och trivas!

Här bor du i ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadens puls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, uppskattade restauranger och gym. Från Mölndalsvägen finns även evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium en kort promenad bort. Runt hörnet finns alltid en spårvagn att hoppa på i rätt riktning. Underskatta inte att Korsvägen nås på endast fem minuter!

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum

Kontakt

Elias Rabogliatti

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
Mäklare Elias Rabogliatti, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Göteborg - Centrum
0704282655