Kvartettgatan 16

Almvik, Malmö Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Hiss
Hiss finns ej
Byggår
1972
Förening
Riksbyggen BRF Malmöhus nr 22
Om föreningen
Avgift
4 825 kr/mån
Pris/m²
13 125 kr/m²

Varm välkommen till en optimalt planerad trerummare. Varje del av lägenheten bjuder på luftiga och ljusa ytor där varje kvadratmeter kommer till nytta. Ett stort plus är den stora och inglasade balkongen som utgör det fjärde rummet under stora delar av året. Med utsikt mot föreningens grönskande omgivning kan man avnjuta solen under större delen av dagen.

Bostaden håller en god standard och bjuder idag på goda förvaringsmöjligheter, stort kök med matplats, två stora sovrum och ett fantastiskt vardagsrum som rymmer en större soffgrupp samt matsalsdel . Välskötta ytskikt och ett stilrent kök ger er möjligheten att flytta direkt in i bostaden. Det stora badrummet är renoverat i smakfull stil och gäst-wc:n ger er en praktiskt vardag.

Området är trevligt med närhet till mataffärer, bussförbindelser och ringvägen. Läget är perfekt för pendlare! Föreningens gård och närområde är mycket välskött med fina plattsättningar, flertalet sittplatser, lekplatser m.m. och det första intrycket blir direkt positivt.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Malmö