Oxelvägen 57

Älta, Nacka kommun Se på karta

2 495 000 kr

2 775 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Stensö i Nacka
Om föreningen
Avgift
5 610 kr/mån
Driftkostnad
9 204 kr/år
Pris/m²
28 034 kr/m²

- Stambytt badrum och WC sen 2019
- Egen tvättstuga i lägenheten
- Hiss i huset
- Stabil förening
- Minimal insyn

Välkommen hem till Oxelvägen 57! Här har man tagit till vara på de 89 kvadratmetrarna på bästa sätt och hemmet får ett fint ljusinsläpp från 2 väderstreck. Lägenheten har dessutom dubbla balkonger med utgång från alla rum! Stambytt badrum och WC sen 2019, nuvarande ägare har valt att renovera den egna tvättstugan i samma stil.

Vardagsrummet är luftigt med gott om plats för både familjemys och vänner när de vill komma på besök. Kök med gott om förvaring, arbetsyta och matplats. Två rogivande sovrum med bra förvaring.

Här bor ni i ett lugnt och härligt område med absolut närhet till naturen. För den som är sugen på ett morgon- eller kvällsdopp är det bara att ta med handduken och promenera ned till Ältasjön och Stensöbadet. 10 minuter bort med buss eller bil finner ni det fantastiska Nackareservatet med sina stora grönområden samt Hellasgården. Här kan ni ta sköna promenader och löprundor längs med vattnet, fika i lummig grönska, grilla vid strandkanten eller bada. Vintertid är Älta minst lika levande med skidspår och skridskoåkning. Här bor du med direkt närhet till Älta Centrum som erbjuder all vardaglig service såsom folktandvård, vårdcentral, apotek, post, ICA, bibliotek, frisör, gym, fik, samt ett par restauranger. För mer shopping finns Tyresö C, Farsta C och Sickla Köpcentrum på behagligt avstånd med buss eller bil.

Älta är ett expansivt område som kommer att bygga ett nytt fräscht centrum de närmaste åren med Hammarby Sjöstad som inspiration. Utmärkta busskommunikationer i form av motorvägsbussar som tar dig till jobb eller stadens puls. Buss till Gullmarsplan (ca 15 min) och till Slussen (ca 25 min). Dessutom bra kommunikationer till Nacka, Tyresö och Haninge.

HSB BRF Stensö är en aktiv, framåtsträvande och välskött förening med bra ekonomi. I föreningen finns tvättstuga (med gratis tvättmedel och sköljmedel), återbruksrum, bokklubb, gästlägenhet, gym, bastu, boulebana samt pingisrum. Ett källarförråd tillhör lägenheten. Välskötta innergårdar med lummiga grönområden och en helt nyanlagd grillplats. I området finns fotbollsplaner, en ishall samt utomhusgym.

Utförda renoveringar:
2019 - Stambyte badrum och WC
2019 - Stambyte Tvättstuga, i samband med detta totalrenoverades den med nya ytskikt.
2019 - Ny tvättmaskin och torktumlare
2021 - Ny diskho

Bostad med hög trivselfaktor - välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Kontakta mäklaren

Madelene Bigl

Svensk Fastighetsförmedling Nacka
Mäklare Madelene Bigl, Svensk Fastighetsförmedling Nacka
+46707544654