Kommande

Älvsjövägen 14

Älvsjö Centrum, Stockholms kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2008
Förening
BRF Älvsjö Centrum 1
Om föreningen
Avgift
4 805 kr/mån
Pris/m²
56 899 kr/m²
Kommande

Här är bostaden för dig som önskar ett kvalitativt boende med hög standard. Lägenheten kan nyttjas som en 3,5 rummare. Lägenheten är belägen på första våningen i en byggnad från 2008, med hiss. Direkt vid entrén möts du av en inbjudande och social känsla. Vardagsrum och kök som går i öppen planlösning blir en naturlig samlingsplats för familjen. Sovrummen ligger samlade i den bortre delen av lägenheten och som blir därav en mer lugn och privat oas. Vidare finns även ett stilrent badrum med tvättmaskin och torktumlare. På den trevliga uteplatsen spenderas många timmar, speciellt under varmare tider på året. I anslutning till hallen finns en stor klädkammare som idag nyttjas som walk in closet och hemmakontor men som med fördel även skulle kunna nyttjas som barnrum.

• Optimal planlösning!
• Hiss finns!
• Stor uteplats med morgonsol mot innergården.
• Flera generösa fönsterpartier och ett underbart ljusinsläpp.
• Rymligt badrum med både tvättmaskin och torktumlare.
• Generöst ljusinsläpp
• Stabil och välskött förening
• Eftertraktat läge
• Gångavstånd till Älvsjö torg med kommunikation, restauranger, gym
• Busshållplats utanför porten

Brf Älvsjö Centrum 1 är en förening med en trivsam karaktär! De fyra byggnaderna omgärdar en mycket trivsam innergård med riklig grönska, bärbuskar, äppelträd och en fin lekplats och nybyggd pergola 2021. Stabil och bra ekonomi som sköts via SBC. Medlemmar i föreningen har dessutom till gång till ett övernattningsrum, mindre gym och gemensam tvättstuga. Lugn förening som till viss del är 55+ boende. Just denna lägenhet har ingen begränsning när det kommer till ålder.

Här bor ni på en familjevänlig gata med bekvämt avstånd till Älvsjö centrum där ni finner ett brett utbud av butiker, mataffärer, restauranger, post, bank, apotek, gymmet P&T och annan service. Här finns goda kommunikationer både med buss och pendeltåg. Bostaden är belägen 5 minuters promenad från Älvsjö torg och pendeltågsstationen, en busshållplats finns även i närheten av porten. I närområdet finns även skolor, förskolor samt populära Stockholmsmässan som är nordens största mötesplats för mässor och konferenser. I anslutning till mässan finner ni även en välsorterad Willys-butik. Med enkla medel kan ni även nå populära Telefonplan. Här finns tunnelbana, restauranger, cafeér, barer, vårdecentral, klätterhall och matbutik.

Visningar är inplanerade i September men möjligheten finns att boka in en förhandsvisning. Kontakta ansvarig mäklare Jessica Holappa om du är intresserad av objektet.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Älvsjö

Kontakta mäklaren

Jessica Holappa

HusmanHagberg Älvsjö
Mäklare Jessica Holappa, HusmanHagberg Älvsjö
070-9988146

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.