Mo i Ranagatan 88

Anderstorp, Skellefteå kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1975
Förening
Riksbyggen BRF Skellefteåhus nr 16
Om föreningen
Avgift
3 192 kr/mån
Driftkostnad
18 839 kr/år
Pris/m²
21 409 kr/m²

Äntligen finns nu chansen att förvärva en bostadsrätt i markplan!
För dig som längtar efter att bo i ett praktiskt och lättskött boende med huskänsla har definitivt hittat rätt!

På Mo i ranagatan 88 har du ett genomgående renoverat och mycket trivsamt boende där du inte begränsas av trappor eller behöver göra avkall på lyxen det innebär att ha en egen altan med direkt access till gräsmatta.

Här kliver du in i en ljus och trivsam hall med plats för ytterkläder och mindre förvaringsmöbel. Vidare finner ni ett trivsamt kök med ett härligt ljusinsläpp. Här rymmer du även med fördel en större matgrupp intill fönsterparti i väst.

Väl tilltaget badrum som totalrenoverats med nya smakfulla ytskikt. Tack vare den väl tilltagna ytan så finns möjlighet för kombinerad tvättstuga och badrum.

Vardagsrummet är öppet, ljust och välplanerat vilket ger möjlighet att möblera efter önskemål.
Från vardagsrummet når du den trivsamma altanen som är belägen i öster och inglasad. Från altanen så kliver du direkt ut grönytorna.
Utöver ovan nämnda rum så finns 2 fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter i form av garderober. I hallen når ni ett mindre praktiskt förråd.

Längtar du efter att bo med huskänsla men ändå kunna nyttja tryggheten som det innebär att bo i bostadsrätt så har du här den perfekta kombinationen.

På Mo i ranagatan bor du familjevänligt, trivsamt och med närhet till skola, förskola, natur och med bra bussförbindelser till centrum. I direkt anslutning till bostaden finns gott utbud av handel och matvarubutik.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Skellefteå

Kontakta mäklaren

Emma Bodén

HusmanHagberg Skellefteå
Mäklare Emma Bodén, HusmanHagberg Skellefteå
073-7461200