Nyproduktion

Årevägen 126, lgh 2104

Åre By, Åre kommun Se på karta

5 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Förening
BRF Twintip
Om föreningen
Avgift
4 411 kr/mån
Pris/m²
82 090 kr/m²
Antal besök
572
Premium
Nyproduktion

Denna exklusiva lägenhet på toppläge i fastigheten har allt du kan önska av ett härligt och bekvämt fjällboende. Kök och vardagsrum i öppen planlösning bildar lägenhetens sociala del med plats för både familj och vänner som vill samlas efter en dag i backen eller naturen. De stora fönsterpartierna skapar både som rymd och ger ett behagligt ljusinsläpp.

Från vardagsrummet tar du dig ut på bostadens stora uteplats i söderläge som blir som ett andra vardagsrum sommartid. Här finns plats för att fler ska kunna bo bekvämt samtidigt. De två sovrummen rymmer tillsammans 6 bäddar och det tilltagna badrummet har givetvis en bastu.

Det är gott om förvaring inne i lägenheten med garderober i både hall och sovrum, vissa av dem går att låsa vilket är bra om lägenheten ska hyras ut. Till varje bostad hör ett privat skidförråd med pjäxvärmare placerat i loungen på innergården. Under huset finns ett garage där du även kan förvara och tvätta cykeln.

Det är mycket som är unikt i Twintip som bostadsprojektet heter, och loungen är inget undantag. Placerad på gården mellan husen och med formen av en kåta blir den mysiga loungens den naturliga samlingsplatsen för alla boende. Läget kan inte bli bättre med direkt närhet till lift, naturupplevelser och allt det som centrala Åre by kan erbjuda i sitt rika utbud av restauranger, handel, service och nöjen. Rullar du in i Åre med tåg går du hem på bara några minuter.

Twintip består av två huskroppar med fyra lägenheter på varje våningsplan och varje lägenhet får ljusinsläpp från minst två väderstreck. Ett genomgående tema är att lägenheternas hörn har öppna höga fönsterpartier ut mot omgivningen och skapar på så sätt fri sikt mot det som finns utanför. De boende kommer att kunna följa dygnet och se dagens förutsättningar på både Åresjön och Åreskutan

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Åre

Kontakt

Andreas Askebäck

Fastighetsbyrån Åre
Mäklare Andreas Askebäck, Fastighetsbyrån Åre
0706425122