Nyproduktion

Finalgatan 3

Arenaparken, Lund Se på karta

3 520 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Nätet i Lund
Om föreningen
Avgift
4 930 kr/mån
Pris/m²
40 930 kr/m²
Nyproduktion

Att flytta in i ett sprillans nytt hem är en mycket speciell känsla. Särskilt om du själv fått vara med att bestämma hur ditt eget boende ska se ut. HSB har mycket bra inredningsval som ger dig ett boende med en stil och kvalitet som är hållbart över tid. Vår miljö och vårt klimat behöver vårt fokus och vi lägger därför allt mer tid och möda på att hitta hållbara material producerade med hänsyn till människor och miljö. Det vinner vi alla på i längden.
I HSB brf Nätet kommer du omedelbart uppleva det lugn och den genuina trivsel som arkitektur och miljö ger. Lägenheterna har stort fokus på ytsmarthet där personlighet och flexibla planlösningar är ledorden.
Du som bor här får tillgång till övernattningsrum, gemensamhetslokal och kostnadsfritt medlemskap i Sunfleet bilpool. Under huset finns ett parkeringsgarage som du når med hiss.
Det populära området Arenaparken har under de senaste åren vuxit fram som en attraktiv stadsdel. Här kombineras en aktiv livsstil med den lugna atmosfären i denna del av staden. Från HSB brf Nätet har du promenadavstånd till Lunds absoluta stadskärna, Stadsparken, centralstationen och universitetet.

Läs mer om bostaden