Nyproduktion

Flädervägen 2E

Arnö, Nyköpings kommun Se på karta

1 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Arnö Strand 1
Om föreningen
Avgift
3 999 kr/mån
Driftkostnad
5 500 kr/år
Pris/m²
25 000 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till denna mycket fräscha och välplanerade trerummare i den nästan helt nya Brf Arnö Strand 1.

Denna bostad har modern och hög standard med exempelvis kök med snickerier från Marbodal med alla utrustning inklusive vinkyl och badrum från Gustavsberg, dubbla balkonger i två väderstreck varav den ena i rakt söderläge och internet genom Gästabudsstaden.

Bostaden har fräscha snygga ytskikt och trägolv genomgående. Bostaden är disponerad med stort vardagsrum i öppen planlösning med köket och har genomgående planlösning så det är fönster åt två håll med två bra sovrum i norrläge, varav det ena har balkong. Separat klädkammare och stort badrum. Arkitekturen är ljus och trevlig i denna nästa helt nya brf-förening. Föreningen håller för närvarande på och handlar upp inglasning av balkongerna vilket kan bli ytterligare ett lyft. Det finns lediga parkeringar inne på gården.

Läget är bra med promenadväg till inte mindre än tre bra mataffärer, nära till centrala Nyköping och fina promenad- och cykelvägar, skola, förskola och Nyköpings Hamn med att sitt utbud av restaurang och nöje. Bra kommunikationer med bussförbindelse 10 m (på riktigt!) bort.

Läs mer om bostaden
Våningen & Villan Nyköping

Kontakt

Alexander Kjellström

Våningen & Villan Nyköping
Mäklare Alexander  Kjellström, Våningen & Villan Nyköping
0707-608003