Nyproduktion

Tavelsjövägen

Årsta, Stockholms kommun Se på karta

5 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Byggår
2024
Planerat tillträde
Våren 2024
Förening
BRF Årsta Ljuva
Om föreningen
Avgift
3 930 kr/mån
Pris/m²
77 566 kr/m²
Antal besök
651
Nyproduktion

Planlösningen är den större varianten av treor i Årsta Ljuva. Via entrén nås en hall med generösa avhängningsmöjligheter samt ett fullutrustat badrum med en dusch alternativt badkar, wc, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in i bostaden når du köket som är välplanerat med gott om arbetsytor för matlagning samt plats för matbord.

Vardagsrummet är stort och luftigt med gott om utrymme för möblemang, via vardagsrummet nås balkongen i soligt läge. Väggen mellan kök och vardagsrum är en tillvalsvägg för den som önskar ett separat kök för matlagning. Två stora sovrum varav det ena har garderober och från det andra når man en rymlig klädkammare.

Den här lägenheten kommer utrustas med inredningskoncept Solid. Här får det klassiskt vita ta plats. Köket från Vedum har vita skåpsluckor, bänkskiva i ljusgrå ton med vita smala, rektangulära kakelplattor i stående rader ovan. Rostfria vitvaror. Även badrummet går i klassiskt ljusa toner med vita stora kakelplattor och ljusgrått klinkergolv. Läs mer om vad som ingår i koncept Solid på projektets hemsida.

Läs mer om bostaden

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.