Nyproduktion

Knapebacken 6

Askim - Sisjödal, Göteborg Se på karta

3 435 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019-2020
Förening
BRF Sisjödal
Om föreningen
Avgift
4 268 kr/mån
Pris/m²
45 197 kr/m²
Nyproduktion

Inflyttning från mitten av maj och framåt!

Ljus och fin trea med fönster åt två håll och en härlig utsikt ända bort till Änggårdsbergen. Stor balkong om hela 11 kvm. Varmt välkommen att boka visning!

De tre punkthusen i Brf Sisjödal har några av de bästa placeringarna i området. Husen ligger högt vilket ger en fin utsikt från flertalet av de 75 lägenheterna. Bilen når du enkelt och bekvämt i föreningens gemensamma garage som är beläget under husen.

Känslan av nytt
Det är en lyxig känsla att flytta in i en nybyggd lägenhet. Allt är orört och nytt. Att tillhöra en bostadsrättsförening innebär dessutom att du slipper tänka på att klippa gräs, skotta snö och annat underhåll som annars faller på den enskilde husägaren. Oavsett vilken storlek och antal rum du väljer på din nya bostad kan du vara säker på att få en välplanerad lägenhet som utnyttjar varenda kvadratmeter maximalt.

Ingen budgivning!
Lägenheterna säljs till fast pris utan budgivning, som alltid när Peab bygger.

Hos oss slipper du dubbel boendekostnad. Det försäkrar vi dig om!
När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Väster