Kommande

Sigfridsvägen 19

Aspudden, Stockholm Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Förening
BRF Snöskatan 1
Om föreningen
Avgift
3 229 kr/mån
Driftkostnad
8 292 kr/år
Pris/m²
65 547 kr/m²
Kommande

ÄLSKA ASPUDDEN!
Kommande drömtrea! Anmäl ert intresse redan idag!

I DETTA FALL SÅ KOMMER BOSTADEN VISAS/GÅ TILL FÖRSÄLJNING FÖRST NÄR SÄLJARNA HAR HITTAT OCH KÖPT SIN NYA BOSTAD. Gå gärna in på mäklarens lokala sida och där kan ni anmäla ert intresse inför en framtida försäljning.

Ytterst välplanerad och barnvänlig gaveltrea med underbart balkongläge i soligt söderläge. Genomgående totalrenoverad bostad med nymålade ytskikt och genomgående parkettgolv i ek. Modernt, stilfullt renoverat kök samt ett badrum i toppskick från 2012, självfallet med golvvärme och kombinationsmaskin (tork/tvätt). Två bra sovrum med gott om förvaringslösningar. I föreningen finns tillgång till praktiskt övernattningsrum för föreningens medlemmar och dess familj/gäster.

Stabil, välskött förening som äger sin mark och har god/låg belåningsgrad samt alla de större renoveringarna bakom sig. Bo lugnt och lummigt med T-bana och Aspudden Centrum på kort gångavstånd!
Lummig, härlig innergård sommartid med utemöblemang och grillmöjligheter. Föreningen har även två övernattningsrum som föreningens medlemmar har möjlighet att nyttja.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.