Sverkersgatan 2, vån 2 av 6

Aspudden, Stockholms kommun Se på karta

5 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 6, hiss finns
Byggår
1947
Förening
BRF Kolibrin
Om föreningen
Avgift
3 993 kr/mån
Driftkostnad
12 444 kr/år
Pris/m²
83 986 kr/m²

ÄLSKA ASPUDDEN!
DRÖMTREA MED GAVELLÄGE! BALKONG I VÄSTER!
Med ett lugnt och lummigt gavelläge ligger denna totalrenoverade retropärla! Mycket centralt belägen men samtidigt med ett lugnt, barnvänligt läge i omtyckta Aspudden. Hela bostaden har genomgått en varsam totalrenovering med bl.a. omdisponerad planlösning, nedtagning av väggar, nyinlagda ekgolv samt varsamt renoverat kök med rätt funkiskänsla. Stort, underbart socialt sällskapsrum med kök och vardagsrum i öppen planlösning med rejäla ytor för stora middagar. Här stoltserar ett vackert burspråk, utgång till solig balkong i väster med vy ut över lummig grönska. Två bra sovrum samt totalrenoverat badrum med tvättmaskin. En ytterst unik och social bostad med härlig karaktär!

Mycket välhållen, stabil förening med bra ekonomi, där många tunga renoveringsposter är genomförda de senaste åren. Föreningen äger även sin mark och har en stabil belåningsgrad.

Bo uppe på Sverkersgatans gröna höjd, endast ett stenkast bort från T-bana och diverse service. Njut av föreningens gemensamma takterrass med utsikt över takåsarna, samt gratis parkering på gården för medlemmar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Anders Ångström

Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
Mäklare Anders Ångström, Svensk Fastighetsförmedling Hägersten-Liljeholmen
+46708795553

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.