Ättekullagatan 20

Ättekulla, Helsingborgs kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 8, hiss finns
Byggår
1977
Förening
HSB BRF Eddan i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 566 kr/mån
Driftkostnad
5 160 kr/år
Pris/m²
24 771 kr/m²

Kanonläge för er som söker en trevligt renoverad trea med stor, inglasad balkong att bo billigt och bekvämt i. Ta hissen fem våningar upp till en attraktiv bostad om ca 76,5 kvm med fantastisk utsikt. Här bor Ni i en genomgående bostad med öppen planlösning, välplanerade kvadratmetrar och tilltalande materialval. Köket är stilrent renoverat och inrymmer stor köksö. De öppna ytorna inbjuder till social och trevlig matlagning. Från köket nås den stora, inglasade balkongen och bostaden innerhar utöver detta två bra sovrum, rejäl hall och ett snyggt badrum med både dusch, bubbelbadkar och tvättmaskin.

En bostad som måste upplevas på plats!

Till lägenheten hör ett förråd och föreningen erbjuder goda parkeringsmöjligheter i garage och parkeringsplatser (separat kö till båda).

På Ättekulla finns bra närservice i form av bl.a. förskola, skola och en uppskattad pizzeria, men också närhet till livsmedelsbutik, bensinstation och snabbrestauranger. På bara några minuter med bil nås Helsingborg centrum och kollektivtrafik finns på nära håll. Området är lugnt, barnvänligt och här finns flera mysiga små uteplatser där man kan koppla av och njuta i den rofyllda naturen. Här finns också flera grillplatser. För den som pendlar är läget alldeles utmärkt, då E6an nås på bara ett par minuter.

Välkomna till HSB Brf Eddan - en populär förening på bra läge!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Eema Jakus Strand

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Eema Jakus Strand, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-4064828