Köpmangatan 25A

Avesta, Avesta kommun Se på karta

950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
BRF Karlberg
Om föreningen
Avgift
3 286 kr/mån
Driftkostnad
6 336 kr/år
Pris/m²
13 194 kr/m²

Ta dig upp till tredje våningen och välkomnas av en exklusiv hörnlägenhet med en stor balkong i bästa solläge! Fina vyer över Karlbergsparken! Topprenoverad bostad på mycket attraktiv adress och ett stenkast från centrum. Fantastisk planlösning med mycket ljusinsläpp i alla rum tack vare fönster i tre väderstreck.
En trevlig hall med inbyggt garderobsystem. Välplanerat vardagsrum med fint fiskbenparkett och två stora fönster. Fint renoverat kök från IKEA med påkostade vitvaror. Master bedroom som har plats för en stor dubbelsäng och ligger med ett lugnt och tyst läge, här finns även Walk in closet och två fönster i vinkel. Lägenhetens andra sovrum har utgång till balkongen som vetter mot parken, här kan man även nämna två stora fönster med mycket ljusinsläpp. Fint renoverat badrum handdukstork och förberett för tvättmaskin. Hjärtligt välkomna till visning.

Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
0721807984