Mårbackagatan 10

Backadalen - Hisings Backa, Göteborg Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74,3 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Backadalen i Göteborg
Om föreningen
Avgift
5 099 kr/mån
Pris/m²
25 236 kr/m²
Antal besök
1 796
Dagar på Hemnet
21

Ett tillfälle att förvärva en välplanerad gavellägenhet med tre rum och kök i HSB Backadalen. Bostaden är bekvämt belägen på våning 2/3 med inglasad balkong i soligt västerläge. I bostaden finns det golvvärme i både badrum och hall.

HSB brf Backadalen är en av landets största bostadsrättsföreningar och har en god ekonomi. Befinner sig i ett barnvänligt område med gångavstånd till förskola och grundskola. I föreningen har du flera gröna storgårdar och i de vackra omgivningarna har du exempelvis en bäckravin som slingrar sig genom området. Föreningen lägger stor vikt vid skötseln av träd, buskar, planteringar och gräsmattor. Det finns exempelvis 24 olika arter av träd, 52 olika arter av buskar, samt 8 arter av barrväxter i föreningen.

Föreningens medlemmar ordnar olika aktiviteter tillsammans exempel på detta är barndisco, pubafton, loppis och modevisning. För livsnjutaren finns bastu och för hantverkaren och den händige finns snickeriverkstad och vävstuga. För den aktiva har föreningen dessutom en alldeles egen boulebana.

Bostaden är belägen i en naturnära stadsdel med goda kommunikationer in till centrala Göteborg. I närområdet har du all tänkbar service, mat- och klädaffärer, bl a i form av Bäckebol köpcentrum och Selma Lagerlöfs torg. Naturen och motionsslingor finns på behändigt avstånd. Ett boende att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg