Nyproduktion

Sjösavägen 8

Bandhagen/ Högdalen, Stockholms kommun Se på karta

3 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 14, hiss finns
Byggår
2021
Förening
Riksbyggen BRF Branddammen
Om föreningen
Avgift
3 786 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
48 905 kr/m²
Nyproduktion

Nybyggd 2021 - välplanerad hörntrea! Bli först att bo i denna ljusa, välplanerade hörn-trea på tredje våningen, genomgående mycket hög standard med ekparkett, Vedum-kök och helkaklat badrum. En härlig balkong i fint västläge ger möjlighet till många soltimmar.
Öppen social planlösning kök-vardagsrum, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättdel. Välutrustad med flera tillval. Uppförs och inreds med noggrant utvalda detaljer, allt med stort miljöfokus. Säljs på ritning. Redo för inflytt i december 2021. Lågt belånad förening! Klimatsmarta lösningar som cykel- och bilpool planeras. Trivsam innergård med grill och sittplatser. Uppförs av Riksbyggen, se fler bilder här: https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/bandhagen/ Kontakta mäklaren för mer information och fler bilder.
Bostaden ligger i det lugna grönområdet mitt emellan Bandhagen och Högdalen, med ca 500 m promenad till t-banan i Högdalen och ca 800 m till Bandhagens t-bana, varifrån du tar dig in till Skanstull på ca 12 minuter och city på cirka 20 minuter. Granne med förskolor och skolor, nära till aktiviteter som simning, bowling, teater och bibliotek. Här finns även en skatepark samt Bandängen med parklek och djur. Runtomkring finns restauranger som sushi, husmanskost, hamburgare, pizzeria och grill med mera, flera konditorier, fiskaffär, mat- och klädbutiker och systembolag. Vårdcentral, tandläkare och apotek finns också nära till hands. Kort och gott, ett populärt område med bra kommunikationer och god service att trivas många år i.

Läs mer om bostaden
Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta

Kontakt

Marcus Klass

Mäklarringen Farsta-Bandhagen-Årsta
0760455788