Kommande

Drakengatan 7

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 200 000 kr

3 395 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Sparvhöken
Om föreningen
Avgift
4 538 kr/mån
Pris/m²
43 537 kr/m²
Kommande

Stor uteplats om 24 kvm i bästa solläget - Välplanerat med 2 st bra sovrum och en semiöppen planlösning. Önskar du en 3:a där man har stora sociala utrymmen både inne i bostaden som ute har du hittat rätt. Här får du en lägenhet där vardagsrum övergår i kök samtidigt som det är en tydlig uppdelning. Vardagsrummet är enkelt att möblera och har plats för såväl soffan som övrig önskad möblemang. Gavelläget gör sig påmint med fönster från två väderstreck. Köket är rymligt med utrymme för ett större middagsbord. Det är väldigt bra förvaring och samtidigt goda arbetsytor. Ett gavelfönster mot balkongen skapar samhörighet med både exteriören som den sociala delen av övriga interiören.

Sovrummen är båda generösa med plats för dubbelsäng samt övrig möblemang. De går båda i samma vita kulör som i övriga lägenheten. Badrummet är praktiskt med en duschdel och en tvättdel. Tvättdelen består av tvättmaskin, torktumlare, en funktionell arbetsbänk samt två stora skåp ovan.

I hallen finns flera garderober samt en öppen förvaring innanför ytterdörren. Här finns även ett gediget förråd - perfekt för dig som önskar ett varmförråd för dina saker.

Det här är en genomtänkt lägenhet belägen i attraktiva Barkarbystaden.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Välkommen att kontakta mäklare Paola för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.