Gripengatan 11

Barkarbystaden, Järfälla Se på karta

2 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Svea Två
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
4 695 kr/mån
Driftkostnad
6 648 kr/år
Pris/m²
37 342 kr/m²
Antal besök
1 221
Dagar på Hemnet
11

Mycket välplanerade 79 kvm med stort vardagsrum och kök med öppen planlösning, fint ljusinsläpp och optimala möbleringsmöjligheter. Två bra sovrum, klädkammare, förråd samt helkaklat badrum med klinkergolv och golvvärme. Utrustat med både tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk. Genomgående ljusa interiörer och ekparkett förutom i hall och i båda förråd där det av praktiska skäl ligger snyggt klinkergolv. Golvvärme i hall. Kök med ljusa skåpluckor och vitvaror från Electrolux. Från vardagsrummet når man soldränkt balkong med utsikt mot innergård.

Föreningen (Brf Svea två) har en trevlig innergård som delas med Brf Svea ett. Här kan barnen leka och vuxna samlas vid sittplatser. Föreningen har även gemensamt gym med bastu och lounge samt ett hobbyrum som nyttjas kostnadsfritt av medlemmarna. Kvalitetsboende som underlättar vardagen, tack vare närheten till all tänkbar service, handel och kommunikationer. Barkarbystaden växer och utvecklas ständigt och har kommit att bli ett av Järfällas populäraste bostadsområden.

Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Idag finns ca 5000 nya bostäder, totalt ca 18 000 bostäder om 140 kvarter, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade för området. Här finns även Sveriges första självgående buss.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla