Karlslundsvägen 15

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Gripen i Barkarby
Om föreningen
Avgift
4 137 kr/mån
Driftkostnad
2 280 kr/år
Pris/m²
43 971 kr/m²

Den här lägenheten är inget för den ljusskygge. Med stora fönsterpartier, ljusa golv samt dubbla balkonger är solen aldrig långt borta.

Förvaring finns det gott om. Både hallen med sin anslutande klädkammare samt de båda sovrummen med sina inbyggda garderober erbjuder många möjligheter att hysa kläder, prylar, småsaker och allt man samlar på sig. Räcker inte utrymmet i lägenheten finns också ett praktiskt källarförråd, men dit räcker förstås inte ljuset.

Köket med tema vitt, bra arbetsytor och matplats för upp till sex personer vid fönstret visar er vägen till en utav bostadens två balkonger, denna med kvällssol. Vardagsrummet i sin tur erbjuder gott om plats för både familjen och trevliga samkväm med vänner. Härifrån når ni bostadens andra balkong, med utsikt över den mysiga innergården.

Sist ut i charmoffensiven finner ni det rymliga, helkaklade badrummet med både tvättmaskin och torktumlare.

Tre trappor upp på Karlslundsvägen 15 väntar sextioåtta hemtrevliga kvadratmeter, med plats för ett extravagant vardagsliv.

Vi ser fram emot att ses på visningen!

Med sitt perfekta läge i Barkarbystaden bor ni med närhet till förskolor, skolor, natur och kommunikationer samt allt annat en familj kan tänkas behöva i sin vardag.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33