Nyproduktion

Krikonslingan 17, lgh I3:3

Båstads kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2022-2023
Förening
BRF Heden 2 i Båstad
Om föreningen
Avgift
3 979 kr/mån
Pris/m²
28 676 kr/m²
Nyproduktion

På naturskönt läge i populära Hemmeslöv planerar nu GBJ Bygg för 69 bostadsrätter i två etapper. Andra etappen består av 42 välplanerade lägenheter i flerbostadshus om 3-4 våningar. Här erbjuds ljusa och smakfulla bostäder om 1-4 r o k med en boarea på 34-78 kvm, samtliga med egen uteplats eller balkong.

Alla lägenheter är välplanerade med högklassiga material och tidlösa ytskikt. Väl tilltagna badrum som även innefattar en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt en bänkyta med överskåp. Köken från kvalitetstillverkare får vitvaror från kända varumärken och en hög standard med möjlighet till egna tillval. Oavsett vilken bostad du väljer får du ett modernt hem med genomtänkt standard redan från start.

Med ett generöst tillvalssortiment kan du sätta din personliga prägel på ditt nya boende! Köksluckor, handtag, vitvaror, kakel och klinker, målning och tapeter och badrumsinredning är exempel på inredning som du kan påverka genom våra tillval.

Husens placering ger området en sammanhållen gestaltning samt en ombonad, grön och bilfri gårdsmiljö. Till alla lägenheter finns det möjlighet att hyra en parkeringsplats eller carport och på området finns det även gott om cykelparkeringar under tak. Här bor du på ett vackert läge med gångavstånd till hav, tågstation, skolor och evenemangsrika Båstad!

Inspirationsbilderna är hämtade från våra tidigare projekt av samma hustyp, viss avvikelse kan ske.

Välkommen att boka din nya bostad idag!

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Båstad

Kontakt

Niclas Fischer

Fastighetsbyrån Båstad
Mäklare Niclas Fischer, Fastighetsbyrån Båstad
0709-505777