Hovetorpsgatan 68B

Berga, Linköpings kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
70,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1963
Förening
HSB BRF Berga i Linköping
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 278 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
20 567 kr/m²

Välplanerad och genomgående 3:a med en stor balkong i bästa och soligaste sydvästläge. Lägenheten är smidigt belägen en trappa upp och har en mycket trivsam planlösning med stora och lättmöblerade rum. Här bor man med utsikt mot två väderstreck vilket gör att lägenheten är genomgående ljus med rymliga rum och en härligt stor klädkammare för mycket förvaring.

Lägenheten disponeras enligt följande: En välkomnande rymlig hall med bra ytor för förvaring. Vidare tar ni er in till ett kök som erbjuder bra med arbetsyta och förvaring samt plats för matbord med stolar. I detta hem erbjuds två stora sovrum med flertalet garderober och en stor klädkammare. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp, matbord och stolar samt en härlig utsikt över föreningens innergård och grönska. Här har man direkt access ut till balkongen i härligt soligt läge. Badrummet är stort och erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin. I tillägg till lägenheten finns ett källarförråd och en matkällare.

HSB BRF Berga är en mycket stabil och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter. I föreningen finns flera tvättstugor, hobbyrum, motionsrum med gym samt trevliga innergårdar som badar i grönska. Föreningen disponerar parkeringsplatser samt ett garage. En parkeringsplats kostar 150 kr/månaden och en garageplats 350 kr/mån. På kort promenadavstånd från bostaden når ni bland annat en välsorterad ICA-butik, apotek, restauranger och gym.

Det digitala prospektet hittar du här: https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=1153258

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Josephine Lundmark

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Josephine Lundmark, SkandiaMäklarna Linköping
+46735582587

Visningstider

 • 2
  okt
  Imorgon kl. 16:00–16:30
  Med omtanke till varandra behöver vi er anmälan till visningen! Bokning via mäklarsidan eller via ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
 • 3
  okt
  Mån 3 okt kl. 18:00–18:30
  Med omtanke till varandra behöver vi er anmälan till visningen! Bokning via mäklarsidan eller via ansvarig mäklare per sms/e-post. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.