Kabelgatan 3B

Bergnäset, Luleå Se på karta

1 795 000 kr

1 925 000 kr -7%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,8 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
BRF Gamla Bergnäset
Om föreningen
Avgift
3 711 kr/mån
Pris/m²
24 322 kr/m²

Välkommen till Kabelgatan 3B och detta trevliga läge endast en halvtrappa upp och med fin utsikt genom träden mot Stadsfjärden. Lägenheten ligger vid en lugn återvändsgata och kvadratmetrarna är välplanerade. Separat kök i vinkel med matplats och kyl och frys i full höjd. Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, ytterligare en matgrupp samt övrigt möblemang. Här finns också utgången till den härliga balkongen med praktisk öppning som enkelt tar dig vidare ner till gräsmatta med fina grillmöjligheter. Det finns även två sovrum i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter samt ett badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har ett fint ljusflöde tack vare fönster åt tre väderstreck och från balkongen kan du njuta av morgonsolen.

Brf Gamla Bergnäset är en charmig bostadsrättsförening belägen på attraktiv adress på Bergnäset! I avgiften på 3 711 kr ingår värme, vatten/avlopp, sophantering och bostadsrättstillägg. Föreningens gemensamhetsutrymmen består av tvättstuga och samlingslokal. Parkeringsplats med motorvärmare finns ledigt för köparen! Det ingår även ett källarförråd samt att det finns möjlighet att hyra ett riktigt generöst extraförråd för den som har behov.

Här bor du i ett väldigt barnvänligt och omtyckt område endast ca 2 km från centrum. Bergnäset är naturnära med mysiga utflyktsmöjligheter och det är endast ett stenkast till elljusspår, restaurang, livsmedelsbutik, vårdcentral och apotek. Det finns förskola för de yngre barnen och för de lite äldre finns skola upp till årskurs 9. På sommaren finns strandpromenad i direkt närhet och du kan ta en kort promenad till Trolltjärn där det finns fin badstrand och på vintern finns det en anslutning till den populära isvägen. Goda bussförbindelser med direktbuss till centrum, universitetet och flygplatsen.

Välkommen att boka in dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Luleå

Kontakta mäklaren

Sandra Kluwetasch

MOHV Luleå
Mäklare Sandra Kluwetasch, MOHV Luleå
0725-55 04 28

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.