Lostigen 8

Bergshamra, Solna kommun Se på karta

3 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
66 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Bergshamra i Solna
Om föreningen
Avgift
3 414 kr/mån
Driftkostnad
9 240 kr/år
Pris/m²
56 061 kr/m²
Antal besök
1 727

ACCEPTERAT PRIS!

Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning!

Nu erbjuds denna optimala hörntrea i hjärtat av Bergshamra med mysig balkong i härligt läge. Genomtänkt planlösning med stambytt helkaklat badrum. Vidare bjuder lägenheten på goda förvaringsmöjligheter samt vackert ljusinsläpp som flödar från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Till lägenheten hör två förråd varav en matkällare.

Här bor ni i ett barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården samt ett mycket trivsamt grannskap. Detta är en populär förening med både rymlig föreningslokal och hobbylokal. Fönster- och takrenovering är genomfört.

HSB BRF Bergshamra i Solna är en av Bergshamras största bostadsrättsföreningar där många stora renoveringar redan är genomförda. Här bor ni i en omtyckt förening med erfaren och engagerad förvaltning i de populära stjärnhusen ritade av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. Föreningen äger marken sedan 2013.

Lägenheten är belägen i norra delen av omtyckta Bergshamra. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet, lummiga grönområden och citys puls. Njut av Edsviken, Värtan med Bockholmen samt Brunnsviken och Bergianska. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. På mysiga Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet når ni inom några få minuter.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carl-Henrik Bergroth

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carl-Henrik Bergroth, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-061 36 08