Björkgatan 1

Bergviken, Luleå kommun Se på karta

1 895 000 kr

1 995 000 kr -5 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Nejlikan i Luleå
Om föreningen
Avgift
3 887 kr/mån
Driftkostnad
3 500 kr/år
Pris/m²
24 771 kr/m²

Letar du efter ett hem i perfekt skick där du bara kan koppla av och bo bra har du kommit helt rätt. På Björkgatan 1 ligger denna ljusa gavellägenhet vars öppna ytor hjälper till att skapa ett hem som aldrig känns trångt eller belamrat. Här disponerar du en yta om 77 effektivt utnyttjade kvadratmeter som fördelar sig på tre rum och kök. Den insynsskyddade balkongen gör att du kan luta dig tillbaka i friska luften utan att behöva oroa dig för att någon ser in.

Nu har du chansen att köpa en ljus, öppen och optimalt planerad lägenhet där det bara är att flytta in. Denna trea har genomgått en totalrenovering och erbjuder ett förstklassigt boende där ingenting saknas.

Bostaden har ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och plats för soffa och matgrupp. Vidare finns ett nyligen renoverat, fräscht och ljust kök med bra förvaringsmöjligheter, släta luckor och vita skåpluckor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl, frys, induktionshäll och ugn.

Från vardagsrummet tar du klivet ut till den insynsskyddade, inglasade och takbeklädda balkongen som ger dig som boende utmärkta möjligheter att koppla av i solen. Här erbjuds sol hela morgonen och förmiddagen.

Brf Nejlikan kan erbjuda fantastiska gemensamma ytor såsom en nyrenoverad bastu med relax samt ett komplett gym! Här är man som köpare även garanterad p-plats vid inflyttning

Anmäl ert intresse redan nu!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Luleå

Kontakta mäklaren

Magnus Wikland

Fastighetsbyrån Luleå
Mäklare Magnus Wikland, Fastighetsbyrån Luleå
070-277 50 88

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas