Bjerredstorg - Brf Residenset

Bjärred - Centralt, Lomma kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Avgift
3 816 kr/mån
Pris/m²
52 267 kr/m²

På första parkett runt torget byggs Residenset, ett unikt bågformat flerbostadshus med lägenheter och lokaler, ritat av Juul|Frost Arkitekter. Här möts du av pampiga byggmästarentréer med ekpartier, fiskbenslagd klinker och platsbyggda bänkar. Stor omsorg läggs i varje detalj och materialen är hållbara, tidlösa och åldras vackert.

Med Öresund som granne och nära det som ger vardagen skönt flyt, öppnas dörren till mer livskvalitet. Det nya landmärket mitt i idyllen bjuder på dansk fingertoppskänsla för arkitektur som förenar tradition med innovation. Med Brf Residenset skapas äntligen fler möjligheter att ha det riktigt bra. Residensets bottenvåning rymmer plats för småbutiker eller café med uteservering som ökar de sociala möjligheterna. Det blir lätt att slinka ner och ta en lunch med grannar eller vänner.

Denna välplanerade hörnlägenhet om tre rum och kök erbjuder ett stilrent kök från Vedum, två moderna badrum med dusch, ett större sovrum med både badrum om suite samt klädkammare och ytterligare ett sovrum med plats för säng och förvaring.

Tillträde till bostadsrätten är planlagt till våren 2023.

För mer information om tillval och planlösning, kontakta fastighetsmäklaren.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Bardia Ghasemi

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Bardia Ghasemi, Bjurfors Lund Centrum
0707950757