Nyproduktion

Smögengatan 10

Björkekärr, Göteborg Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Förening
HSB BRF Torpaterrassen i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 943 kr/mån
Pris/m²
56 757 kr/m²
Nyproduktion

Här erbjuds en nyproducerad gavellägenhet med närhet till natur, service och bra kommunikationer till innerstaden. Inflyttningsklar kvartal 3 2020.

Här kan ni njuta både av en generös hörnbalkong i sydvästläge och uteplats vid entrédörren med morgonsol. Planlösning är välplanerad med kök och vardagsrum i vinkel men öppet samband. Här finns plats för matsalsdel och soffgrupp. Luftigt badrum i stilrena val som innehar en tvättdel. Till lägenheten upplåts ett källarförråd.

Här bor ni i ett lugnt och naturnära område med grönska som närmsta granne. En kort promenad bort ligger Skatås och Härlanda tjärn. Där erbjuds många fina löp - och motionsspår och badplats. I närområdet finns även bra serviceutbud som matbutik, restaurang, konditori samt vårdcentral och apotek. Här har ni bra kommunikationer med både buss 17 och 5:ans spårvagn. Inom cykel-gångavstånd när ni även Redbergsplatsen och Olskroken med butiker, olika matbutiker,restauranger och caféer. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer om bostaden
Bjurfors Bostadsrätter City