Smörslätten 30

Björkekärr, Göteborgs kommun Se på karta

3 490 000 kr

3 695 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 9, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Smörslottet
Om föreningen
Avgift
3 545 kr/mån
Pris/m²
45 325 kr/m²

Ett stenkast från Härlanda Tjärn och lummiga Delsjöområdet presenteras nu en rymlig trea i gavelläge med generös takhöjd. I bostaden hittar vi alla de bekvämligheter som vardagslivet kräver som exempelvis flertalet skjutdörrsgarderober, egen tvättmöjlighet och moderna vitvaror. Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum blir detta den självklara platsen för sociala tillställningar. Härifrån nås även den möblerbara balkongen om ca 8,6 kvm. Tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck upplevs lägenheten mycket ljus och hemtrevlig.
Huset byggdes 2020 med stort fokus på hållbarhet och sociala ytor, som föreningens omtyckta terrass där både tillgång till grill och planteringsmöjligheter återfinns.

Ett mycket härligt boende i lugna och natursköna Björkekärr med närhet till ett gott serviceutbud som matbutiker, restauranger, konditori, vårdcentral och apotek. Från Smörslätten går buss 17 som tar er ner till centrala Göteborg och över gatan nås Östra Sjukhuset där spårvagn 1 och 5 trafikerar. Svart express-bussen tar er även raka vägen till centralstationen på strax över 10 minuter. Gångavstånd till Härlanda Tjärn med natursköna strövområden, motionsspår samt badplats som ger möjlighet till en mängd olika fritidsaktiviteter året om. Förskola och skola alldeles i närheten.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Kontakta mäklaren

Caroline Östman

Bjurfors Bostadsrätter City
Mäklare Caroline Östman, Bjurfors Bostadsrätter City
031-7617921