Kommande

Sigillgatan 125

Björkhaga, Örebro Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Dimman 1 i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 431 kr/mån
Pris/m²
20 958 kr/m²
Kommande

Välkommen till Sigillgatan 125, en härlig gaveltrea, i genomgående gott skick, med dubbla uteplatser och egen liten trädgård i barnvänliga och naturnära Björkhaga.
Ni välkomnas av en plattsatt entré som leder rakt in i hallen. Till höger finns det stora, trivsamma köket med köksinredning i vitt. Innanför köket finns praktisk tvättstuga.
Rakt fram från hallen finns det rymliga vardagsrummet som har anslutning ut till baksidans uterum och trädgård. Två bra sovrum, två walk-in-closets och helkaklat badrum i vitt och grått.

Stabil bostadsrättsförening som inte har några planerade avgiftshöjningar. I månadsavgiften ingår uppvärmning, bredband, tv och renhållning.
Det finns en fin kvartersgård att tillgå som har festlokal, gym, bastu och relax samt tvättstuga.

Björkhaga är ett lugnt och barnvänligt område och här finns förskolor (Solskenet och Björkhaga förskola) och Björkhagaskolan åk F-3. Strax intill ligger med Karlslundsskogen med motionscentral, elljusspår och fina skidspår vintertid och närhet till Karlslund som har mysiga promenadstråk, herrgård och ridhus.
Promenadavstånd till Haga Centrum med mataffärer, vårdcentral, badhus och gym och bra cykelstråk och bussförbindelser till city.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.