Björsbergsvägen 55-61

Bjursås, Falun Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Avgift
2 200 kr/mån
Pris/m²
29 167 kr/m²

Nu presenterar vi 16 bostadsrättslägenheter med ett unikt läge mellan berget och sjön. Här kan du ta skidorna direkt ut i pisten på vintern och på sommaren tar du lika enkelt ett morgondopp i sjön Bjursen.
Släpp alla måsten och ha tid för varandra. Njut av naturen och stillheten men också av anläggningens aktivitets- och serviceutbud. Här finns vandrings- och cykelleder. Fiske och bärplockning. Möjlighet att hyra kanot, roddbåt och SUP. Här kan ni boka en tid i relaxen eller utmana varandra i minigolf. Här kan ni ha roligt tillsammans – eller bara vara.

Varje huskropp har 4 lägenheter. Husen är byggda av Forsgrens timmerhus i traditionell dalastil.
Lägenheterna har in i minsta detalj skapats för förstklassig kvalitetstid tillsammans med familj, vänner och kollegor i avkopplande miljö. Här finns både eldstad och bastu.

Missa inte möjligheten att boka en lägenhet då det endast är ett fåtal kvar.

INTERIÖR
En välkomnande hall med avhängningsmöjlighet och klinkergolv möter parkettgolvet i vardagsrummet. Hallen har precis som övriga rum ljusa färgsättningar och sätter genomgående stilen i bostaden. Traditionellt, ljust, trevligt och sparsmakat.

Vardagsrummet har en öppen planlösning och kamin med hög mysfaktor. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen/uteplatsen. Rummet är lättmöblerat med en hörnsoffa och väljer du en bäddbar soffa får du extra sängplatser. Lägenheterna har utsikt över sjön Bjursen och den mysiga stranden med långgrund badplats.

Med två rymliga sovrum, 7 bäddar passar huset även för den stora familjens behov. Det fullt utrustade köket med vita snickerier har bänkskiva av trä med ovanliggande diskho i rostfritt stål. Spisen med fullstor häll, ugnen, diskmaskinen och diskhon, gör köket både lättarbetat och effektivt.

Våtrummen är väl genomtänkta där duschplatsen samsas med bastun på den ena sidan och wc med tvättställ på den andra sidan. Våtutrymmen har olika tätskikt beroende på lägenhet. Det är klinkergolv samt kaklade väggar eller våtrumsmatta och våtrumstapet.

ÖVRIGT
Lägenheterna ligger i huskroppar om fyra lägenheter per hus fördelat i två lägenheter på entrévåningen samt två lägenheter i sutterängvåningen.

Samtliga lägenheter har ski in/ski out läge alldeles intill fyrstolsliften. Lägenheterna är välutrustade med 6+1 bäddar, fullt utrustade kök med matplats för 7 personer, 2 sovrum, braskamin, balkong, uteplats, bastu med dusch, separat wc, torkskåp
och skidförråd. Husen är gediget byggda med bland annat vattenburen golvvärme och betongbjälklag. Fullt möblemang och köksinventarier ingår.

Boendet har goda möjligheter att bli självfinansierat genom ett fördelaktigt förmedlingsavtal via anläggningen med bra beläggning året runt. Förmedlingsavtalet följer med köpet av bostaden i 3 år. Månadsavgiften i den nybildade bostadsrättsföreningen utan banklån är 2200kr/lgh.
Vidare kan man teckna ett serviceavtal med anläggningen rörande skötsel och underhåll. Sammantaget ger detta möjlighet till ett bekymmerfritt boende.

Samtliga lägenheter är besiktigade i föreningen.

ANLÄGGNINGEN
Bjursås Berg & Sjö med sitt helt unika läge är en plats för rekreation såväl som för aktivitet. Året runt.

Vintertid erbjuds härlig skidåkning både utför och på längden. Här finns möjlighet till skoter och hundspann och när isen lägger sig på sjön plogas en isbana upp och i receptionen lånar ni sparkstöttingar. Efter en lång dag ute i friska luften finns möjlighet till relaxavdelning med bassäng

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Dalarna

Kontakta mäklaren

Fredrik Smedman

Bjurfors Dalarna
Mäklare Fredrik Smedman, Bjurfors Dalarna
023-13 330