Aspnäsvägen 15

Blästad, Linköping Se på karta

1 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Förening
BRF Övre Aspnäset
Om föreningen
Avgift
4 281 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
20 751 kr/m²
Antal besök
4 921
Dagar på Hemnet
11

I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad och stor bostadsrätt om tre rum och 86,5 välplanerade kvadratmeter. På Aspnäsvägen 15 bor du på markplan och med hörnläge. Tillhörande bostaden finner man även en större inglasad uteplats som vätter ut mot solsäkert läge vilket gör denna bostad unik! Lägenheten inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor.

Bostaden disponeras om ett ljust kök med stora sociala ytor och trivsamt ljusinsläpp. Totalt finns det två stora sovrum, ett badrum med dusch, klädkammare, en inglasad uteplats med tillhörande välskött trädgård, uteplats på framsida med möjlighet till att bygga altan, trädgårdsförråd samt tillhörande varmgarage.

Aspnäset är ett trivsamt och lugnt område lokaliserat mellan Ekholmen och Ullstämma. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. Närhet till livsmedelsaffärer, restauranger, skola såväl som förskola, stall, grönområden och golfbana. Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad och ständigt fokus på förbättringsåtgärder. I månadsavgiften på 4 281 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt varmgarage.

Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om så önskas. Varmt välkommen på visning!
Observera att planritning kompletteras med inom kort.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping