Per albin hanssons väg 54B

Blekingsborg, Malmö kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
64,5 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 11, hiss finns
Förening
HSB BRF Blekingsborg i Malmö
Om föreningen
Avgift
4 995 kr/mån
Pris/m²
29 380 kr/m²

Välkomna till nionde våningen och denna välplanerade bostad på populära Blekingsborg! Föreningen levererar el till bostadsrätterna och avläser elmätarna kvartalsvis, förbrukad el faktureras tillsammans med bostadsrättens årsavgift en gång per kvartal på hyresavin. Detta bidrar till att du betalar betydligt billigare el än om du hade eget avtal. Föreningen har en låg belåningsgrad under 2021 som låg på 4521 kr/kvm.

Lägenheten har en otroligt bra planlösning med en oslagbar balkong. Förutom den fantastiska balkongen består lägenheten av lättmöblerade rum och bra ytor. Lägenheten genomgick en omfattande renovering 2022 där köket renoverades, renoverat badrum, nytt golv i hela lägenheten och bostaden spacklades och målades i moderna ljusa färger. En bostad som definitivt måste upplevas på plats.

Precis mellan Mobilias breda utbud av shopping och restauranger samt Kulladals lugna villaområde finner vi Per Albin Hanssons väg 54B. De stoltserande och välskötta fastigheterna tillsammans med den fantastiskt välskötta innergården välkomnar oss och intygar föreningens välmående och stabila ekonomi. Väl på våning 9 med hiss från markplan erbjuds vi 64,5 välplanerade kvadratmeter med inglasad balkong som skapar en förlängning av det rymliga vardagsrummet. Dessutom har du härifrån en underbar utsikt över Kulladalvillornas takåsar och Hyllieområdet. Utöver detta har du två bra sovrum, ett charmigt kök samt ett badrum som renoverades av föreningen i samband med stambytet.

HSB Brf Blekingsborg är en välrenommerad förening från 60-talet med god ekonomi, välskötta fastigheter och innergårdar men även en välplanerad underhållsplan för att få er boende att känna er trygga i vardagen.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.