Skårdalsvägen 11B

Bohus, Ale Se på karta

2 690 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76,5 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 7, hiss finns
Byggår
2018
Avgift
4 342 kr/mån
Driftkostnad
5 856 kr/år
Pris/m²
35 163 kr/m²
Antal besök
905
Dagar på Hemnet
10

76,5 välplanerade kvadratmeter fördelat 3 rum och kök. Vi välkomnas av en rymlig och ljus hall med gott om plats för förvaring. Till vänster finner vi en väl tilltagen walk-in closet. Badrummet är rymligt, kvalité och materialvalen är höga. Sovrum 1 är ljust och behagligt, flertalet garderober. Vardagsrummet är lättmöblerat med vackert ljusinsläpp. Här finns utgång till bostadens rymliga balkong om hela 9 kvadratmeter, utsikten och läget är magiskt. Solens strålar når balkongen från lunchtid fram tills dess att solen går ner i väst. Dessutom finns en fantastik takterrass att tillgå. Köket känns lyxigt och välplanerat, gott om arbetsyta och gott om förvaring för kökets alla tillhörigheter. Innan för köket finner vi bostadens lite mindre sovrum, perfekt exempelvis som barnrum alternativt kontor.

En kort cykeltur bort finner vi pendelstation som tar er in till centrala Göteborg inom 15 minuter. Här finner du också all tänkbar service, så som en välsorterad Coop-butik, vårdcentral, folktandvården mm. Gångavstånd till Skårdals förskola för de minsta och inte långt bort hittar vi Bohus skolan som erbjuder skola från förskoleklass till åk 9.
Jennylunds fritidsområde bjuder på aktiviteter såsom fotboll, motionsspår och vintertid spelas här flitigt bandy i Ale Arena. Här finner vi även Jennylunds Ridklubb.
Surtesjön, och dess två badplatser och promenadstigar rekommenderas varmt att besökas.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungälv