Bjällansås 320

Bokenäs, Uddevalla Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
42,8 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2
Förening
BRF Bokenäs 100
Om föreningen
Avgift
1 989 kr/mån
Driftkostnad
6 640 kr/år
Pris/m²
51 285 kr/m²
Antal besök
1 816
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till Brf Bokenäs och ett fritidsboende i verkligt unik miljö! Här ges möjlighet att njuta av den Bohuslänska kusten när den är som bäst med närhet till salta bad, solvarma klippor och utsökt mat. Ett året runt boende med levande skärgård under årstidernas alla skiftningar.

I Brf Bokenäs finns 103 lägenheter som alla är renoverade 2018. Föreningen har inga lån. Månadsavgiften är på endast 1989 kr och inkluderar vatten, avlopp, kabelTV, fiber och renhållning.
Här finns också möjlighet att få intäkter genom att hyra ut sin lägenhet via hotellet.
Och möjligheter till upplevelser saknas inte. Förutom härlig natur med motionsspår, bryggor och båtliv har man även tillgång till hotellets restaurang, pool, spa, havsbastu, tennis- och fotbollsplan.

Lägenheten ligger högt i området med bilväg hela vägen fram till entrén. Bostaden ligger i markplan med stort altandäck i söderläge och magnifik vy över havet. Planlösning med kök och allrum i ett, 2 sovrum samt ett badrum med dusch. Tvättstuga finns på hotellet.
I köpet ingår sängar, TV och blomsterlådor och det går även att köpa till övriga möbler.

Från Bjällansås är det kort avstånd till många attraktiva kustsamhällen - Lysekil, Fiskebäckskil, Grundsund, Kungshamn och Smögen. Det är ca tre mil till Uddevalla och endast en dryg timmas bilfärd till Göteborg.

Mer info: www.brfbokenas.se

Varmt välkommen på visning!
Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla