Nyproduktion

Fabriksvägen 8, 13tr

Bolinder strand, Järfälla kommun Se på karta

4 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73 m²
Balkong
Ja
Våning
13 av 16, hiss finns
Byggår
2022
Avgift
1 974 kr/mån
Driftkostnad
4 284 kr/år
Pris/m²
65 068 kr/m²
Nyproduktion

Nyproducerad ägarlägenhet med insynsfri sjöutsikt från 13:e våningen. Egen P-plats ingår i månadsavgiften. Visningslägenhet finns att besöka . Tillträde enligt överenskommelse.

- 1974 kr i månadsavgift. I avgiften ingår p-plats, källarförråd, varm- och kallvattenförbrukning. Avgiften betalas till samfällighetsförening Bolinder Entré.
- Sjöutsikt
- Fri andrahandsuthyrning
- Juridisk person får köpa!
- ca 400 m till Kallhälls centrum och pendeltåg som tar dig till Stockholm central på 24 min
- Friskis & svettis utanför huset
- Ca 600 m till badstrand, 300 m till båthamn och 50 m till naturreservat
- Nära till badstrand, båthamn och naturreservat

Länk till JMs hus- och områdesbilder:
https://www.jm.se/stockholm-lan/jarfalla-kommun/bolinder-strand/bolinder-entre/#modal

Helt insynsfri, ljus trea med delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Två sovrum, klädkammare, gott om förvaringsutrymmen. Balkong 8 kvm i västerläge med utsikt över Mälaren. Smakfulla materialval (ca 41 000 kr i tillval, se mer info under Fakta).

I huset finns två stycken hissar, en stor och en lite mindre, en stor gemensam terrass på våning 1 som kan disponeras av de boende samt ett cykelförråd.

Lägenheten har ett eget förråd i huset.

Utomlands är ägarlägenheter den vanligaste formen av ägande och blir allt vanligare och mer efterfrågad även i Sverige. Kostnad för lagfart samt för eventuella pantbrev tillkommer.

Så fungerar en samfällighetsförening:
En samfällighetsförening hanterar delade resurser som kräver gemensamma beslut och insatser tillsammans med dina grannar, t.ex. hissar och trapphus, tak och fasader, ledningar och avlopp.
En samfällighetsförening bildas för att juridiskt skydda sådant gemensamt ägande och det är ett bra sätt att organisera skötsel av gemensam mark och anläggningar.
Frågor som rör din egen bostad har samfälligheten däremot inga befogenheter över. Föreningen behöver inte ge sitt godkännande för exempelvis uthyrning, överlåtelse eller ombyggnationer.

OMRÅDE
På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens Båtklubb och Kallhälls Båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden. I området finns flertalet dagis och Källtorpskolan. Endast några hundra meter från bostaden finns Kallhälls Centrum med bl.a. Coop Konsum, ICA, bibliotek, tandläkare, frisör, flera restauranger. Här bor ni med tillgänglighet till E18 och goda kommunikationer som pendeltåg från Kallhäll station. Även flertalet bussar finns så som nr 591 som tar er in till Stockholm central. Med bil eller buss tar ni er enkelt till populära Barkarby handelsplats med bland annat Ikea och Outlet.

Läs mer om bostaden
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021