Granitvägen 30

Bollmora, Tyresö Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1964
Förening
BRF Solhöjden i Tyresö
Om föreningen
Avgift
4 657 kr/mån
Driftkostnad
7 860 kr/år
Pris/m²
31 188 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS: 2 600 000 kr. Kontakta ansvarig mäklare för att boka en privatvisning. Felix Winnersjö 073-381 64 36.

-Unik planlösning
-Stabil förening
-Fina ytskikt
-Nyrenoverat kök
-Alla badrum är stambytta i föreningen
-Källarförråd tillhörande lägenheten

Nu finns möjligheten att köpa det perfekta boendet för dig som letar efter en unik 3,5:a med fina ytskikt. Planlösningen är omgjord från en standard 3:a till en 3,5:a, där klädkammare och en del av vardagsrummet nu är ett sovrum. I lägenheten finner du ett stort vardagsrum, två sovrum, ett mindre sovrum, stor matplats och renoverat badrum från stambytet föreningen hade. Köket är nyrenoverat i stilren design. Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och balkong mot innergården.

Brf Solhöjden i Tyresö är en välskött, stabil och trevlig förening med god ekonomi och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, grillplats, cykelrum, en trevlig innergård, soprum och lekplats.

På mindre än 10 minuter befinner du dig i Tyresö centrum med ett 60-tal butiker med allt från mataffärerna Coop och ICA till de stora klädkedjorna samt ett antal restauranger och systembolaget. På promenadavstånd når du bussar som tar dig till Gullmarsplan på ca. 15 min samt direktbussar till Stockholm City. Du har även närhet till flertalet gym, skolor och förskolor.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Felix Winnersjö
073-381 64 36
[email protected]

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö