Örnen 31C (Eagle´s Village 3C)

Branäs, Torsby kommun Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2023
Förening
BRF Eagle's Village
Om föreningen
Avgift
2 733 kr/mån
Driftkostnad
30 576 kr/år
Pris/m²
44 938 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva ett nybyggt drömboende med ett av Branäs, och även svenska fjällvärldens, mest spektakulära lägen. Högst upp på Branäsbergets topp med panoramautsikt över skidbackarna och Klarälvdalen! Här sitter du på balkongen och har milsvid utsikt över Klarälvdalen samtidigt som du ser skidåkarna susa förbi nedanför.

Denna lägenhet är belägen i etapp 1, hus 3, som har ett härligt läge med ljuvlig morgonsol och fri utsikt över Klarälvdalen.

Rakt utanför dörren finns skidbackar och liftar, för såväl den avancerade åkaren som nybörjaren. I anslutning finns även Branäs sommarsatsning, vilket gör att detta boende kommer att användas året om.

Boendet präglas av en exklusiv men samtidigt avslappnande miljö, såväl inne som ute, och bjuder in till trevliga middagar framför den sprakande kaminen eller ett härligt bastubad efter en dag fylld av aktiviteter. Stora panoramafönster i både allrummet och master bedroom ger en exklusiv känsla och storslagen utsikt över Klarälvdalen, berget och skidbackarna - gränsen mellan ute och inne suddas ut. Stort fokus har lagts på att skapa en umgängesyta med öppen planlösning för kök och allrum. Allting inramat av noga utvalda material för att skapa en lugn och harmonisk fjällkänsla.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Torsby

Kontakta mäklaren

Åsa Trollåker

Fastighetsbyrån Torsby
Mäklare Åsa Trollåker, Fastighetsbyrån Torsby
0560-126 00
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas