Oxens Gata 261, 2tr

Brandbergen, Haninge kommun Se på karta

1 800 000 kr

1 995 000 kr -10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
80 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Väduren i Haninge
Om föreningen
Avgift
5 686 kr/mån
Driftkostnad
468 kr/år
Pris/m²
22 500 kr/m²

1 800 000 kr ACCEPTERAT PRIS!

Hjärtligt välkomna till Oxens gata 261!

En stor och optimalt planerad lägenhet med stora sällskapsytor. Här bor du på 80 kvadratmeter fördelat på två sovrum, ett rymligt kök, fint badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, luftigt vardagsrum med utgång till inglasad balkong. Här bor du i en bostad med genomgående stilrena detaljer och en planlösning som är tilltalande.

HSB förening med stabil ekonomi och föreningsfaciliteter utöver det vanliga. Parkering och varmgarage finns. På innegården finns lekplatser och fina parkytor. Närområdet präglas av grönska och natur men samtidigt är det enbart några hundra meter till goda kommunikationer och till det lokala centrumet som erbjuder både bowling och flertal restauranger och mataffärer. För barnfamiljen finns flertal förskolor och grundskolor i närheten.

Kommunikation
Brandbergen har goda kommunikationer. Lokalbusslinjer till Haninge Centrum och pendeltåg samt till andra kommundelar och Tyresö. Direktbusslinjer till Stockholm och snabbuss till Gullmarsplan. Restid till Stockholms city med bil tar ca 20 min. Brandbergen har ett bra utbyggt nät av gång- och cykelvägar.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Haninge

Kontakta mäklaren

Gullus Uzel

Fastighetsbyrån Haninge
Mäklare Gullus Uzel, Fastighetsbyrån Haninge
0700902714
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas