Gnejsvägen 31

Bråstorp, Motala Se på karta

825 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 1, hiss finns ej
Byggår
1991
Förening
HSB BRF Bråkstrecket i Motala
Om föreningen
Avgift
5 858 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
11 000 kr/m²
Antal besök
7 737
Dagar på Hemnet
13

I omtyckta Bråstorp finns nu denna markplanstrea med hörnläge till salu på Gnejsvägen 31, ett smidigt boende helt utan trappor och med tillhörande garageplats på bekvämligt avstånd från bostaden. Här har ni en välplanerad planlösning bestående av hall med plats för avhängning, kök med matplats, vardagsrum med utgång till uteplats och vidare ut till grästäppa, duschrum, tvättstuga samt två sovrum varav det lite större sovrummet är utrustat med två gardrober i rummet och fyra garderober samt ett städskåp i en hall strax utanför sovrummet. Bra tillfälle för Er som vill skapa ert drömboende och sätta Er egen prägel på bostaden invändigt. Utvändigt finns plattsatt framsida samt uterum och grästäppa på baksidan.

Att bo i radhus i bostadsrättsform passar dig som vill kombinera förmånen att kunna påverka ditt boende interiört samt vara en del av en förening som har ansvar för yttre underhåll. HSB Brf Brådrasket är en välskött förening vars byggnader uppfördes år 1991-92. Inom föreningens område finns gemensam gård med lekplats och boulebana samt gemensam tvättstuga, återvinningsstation, gemensamt förråd med trädgårdsredskap som de boende kan nyttja och en samlingslokal. Det finns även ett förråd tillhörande respektive bostad i angränsande byggnad. Förutom garageplatsen som tillhör bostaden finns även gemensamma parkeringsplatser för de boende inom föreningens område. Elförbrukningen för respektive lägenhet läses av via föreningen och debiteras direkt till de boende via ett tillägg på avgiftsavierna, f n 350 kr/mån för denna bostad.

I Bråstorp bor Ni med närhet till flera omtycka förskolor, skola, lekplatser, grönområden och inte minst Bråstorps handelsområde med affärer, café, apotek, busshållplats, restaurang mm. Ni har även cykelavstånd till Varamonbadet. Till Motala centrum tar det cirka fem minuter med bil.

Välkomna att anmäla er till visningarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Motala