Frejagatan 3C

Bremerlyckan, Kalmar Se på karta

3 190 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns ej
Förening
BRF Furan 4
Om föreningen
Avgift
3 612 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
37 976 kr/m²
Antal besök
2 260
Dagar på Hemnet
10

Nu välkomnar jag dig till en fantastisk trea i en av Kalmars vackraste fastigheter. Hemmet har välbevarade tidstypiska detaljer så som fin stuckatur, högt i tak, stora nischade fönster och vackert golv.
Hemmet har fått en genomgående förvandling och är idag redo för sina nya ägare. Köket går i beige ton och detaljer i svart. En köksö med plats för gäster, familj, vardag och fest gör köket ännu trevligare.

Hemmets sovrum är vältilltaget med platsbyggda garderober och utsikt över föreningens mysiga innergård. Såklart finns också ett sovrum som passar perfekt som barnrum, kontor eller gästrum.

Ett badrum som ingen behöver skämmas för finns centralt i hemmet. Här har stora beigea kakelplattor fått pryda väggarna. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, skönt att slippa spring i tvättstugan.

Bostadsrättföreningen brf Furan 4 är en mycket välskött och låg belånad förening vilket märks på den låga avgiften. Till lägenheten finns ett källarförråd. I föreningen finns två större tvättstugor, en av dem renoverades 2018 och har två stora tvättmaskiner och ett torkskåp. Föreningen har även en fräsch övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra mot en lägre kostnad.

Bor du på Bremerlyckan har du promenadavstånd till det mesta. Du har endast en kort väg till Kvarnholmen, Kalmarsund, stationen, grönområden, restaurang och mycket , mycket mer.

Varmt välkommen till en bostad med rätt läge och gott om fin karaktär!

Läs mer hos mäklaren
Rydman Langå AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.