Arkitektvägen 83

Bromma - Abrahamsberg, Stockholm Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Tidskriften 1
Om föreningen
Avgift
3 403 kr/mån
Driftkostnad
10 560 kr/år
Pris/m²
57 903 kr/m²
Antal besök
2 563
Dagar på Hemnet
5

Möjlighet till egen parkering/varmgarage - Balkong högt upp i söderläge - Öppen spis - 2 förråd - Stambytt förening med god ekonomi nästan helt obelånad!

Välkommen till denna unika chans att förvärva en Abrahamsbergs mest yteffektiva 3:or. Det här kan inte bli så mycket bättre än vad som erbjuds idag. Här bor du bekvämt på vån 2 av 3 med ett högt och fritt läge helt utan insyn. Fastigheten från 1938 och är perfekt belägen på lugn gata där bl.a. rådjur och kvittrande fåglar huserar. Lägenheten är en 3:a med genomgående planlösning och eftertraktat läge som ger fönster i två väderstreck. Hela bostaden genomsyras av ett fantastiskt ljusinsläpp och trivsam rymd. Stor balkong mot natur och med sydvästläge där solen strålar från tidig eftermiddag till kväll.

Välskött förening där man väl tagit hand om fastigheten och bibehållit dess originalkaraktär. Stabil ekonomi med de stora renoveringarna utförda och bergvärme som ger låg drift.

I omtyckta och naturnära Abrahamsberg har man gångavstånd till allt som vardagen önskar så som buss, T-bana och service. I Abrahamsbergs lilla centrum finner vi ICA-butik, café, pizzeria, videobutik, små butiker samt tunnelbanans gröna linje som på enbart 12 minuter tar dig in till Stockholms city. Bromma är uppskattat för sin grönska och många fina promenadstråk finner vi runt Lillsjön, koloniträdgårdarna och Judarnskogen. Under de varmare månaderna har man inte långt till närmsta badplats. Både Solviksbadet och Ängbybadet är uppskattade ställen under sommaren. Från bostaden är det också nära till Stora Mossens IP med bra träningsmöjligheter. Ta gärna en promenad till Ålstens Torg med prisbelönt glass på Scarfo eller ät på god sushi på Ålstensgatan18sushi

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma

Kontakta mäklaren

Visningstider

 • 25
  okt
  Sön 25 okt kl. 13:00–13:45
  Öppen visning - anmäl dig för bättre service
 • 26
  okt
  Mån 26 okt kl. 17:30–18:00
  Öppen visning - anmäl dig för bättre service
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.