Karen Blixens Gata 7

Bromma Blackeberg, Stockholm Se på karta

3 490 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 12, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Kvarnhjulet
Om föreningen
Avgift
4 228 kr/mån
Pris/m²
45 325 kr/m²
Antal besök
2 636
Dagar på Hemnet
12

Precis på kanten av naturreservatet och ett par minuters promenad från Mälaren finner ni denna underbara trea. Belägen i ett hus från 2014 med hiss och varmgarage. Lägenheten är välplanerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två stora sovrum, ett fräscht helkaklat badrum med både tvätt- och torkmaskin samt gott om förvaring i form av en klädkammare och en garderobsvägg i hallen. Dessutom har ni en stor västvänd balkong mot skogen. Detta bör upplevas, så hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Nilsson

Notar
Mäklare Andreas Nilsson, Notar
0708-99 79 02
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019