Boplatsvägen 4

Brotorp - Järvastaden, Sundbyberg Se på karta

3 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Förening
BRF Löparen i Sundbyberg
Om föreningen
Avgift
3 913 kr/mån
Pris/m²
51 324 kr/m²

Mycket fin och välplanerad trea med balkong i högt läge. Lägenheten har påkostade materialval, här bor man i ett lugnt och sansat område. Bostaden passar perfekt för den som vill ha frid i sin vardag och nära till naturområdet. Rymliga sovrum med plats för säng samt andra möblemang. Man får ett härligt ljusinsläpp från bostadens stora fönsterpartier i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Modernt badrum med bekvämligheten som tvättmaskin.

Till bostaden hör ett förråd

Belägen i ett av Stockholms mest expansiva områden finner du närhet till både rekreationsområden i form av vackra skogsstigar, joggingspår och utomhusgym, samtidigt som du har nära till goda kommunikationer, service och shopping. Både i omedelbar närhet men icke att förglömma med Mall of Scandinavia inom lättillgängligt avstånd.

I närområdet har vi den lokala ICA-butiken med ett stort utbud för vardagen. Vi finner även ett antal restauranger, frisörsalong, kemtvätt och skräddare samt gym. Barnens egna favorit lekpark har vi bara några minuter ifrån bostaden Mulle Meck parken. Runt om bostaden finns det ett flertal lekplatser för barnen att leka av sig på. Cykelavstånd till både Solna Centrum och Sundbyberg Centrum. Promenad avstånd till blåa linjen

Varmt välkomna på visning, eller kontakta ansvarig mäklare vid eventuella frågor!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna