Vinthundsgatan 115

Brotorp - Järvastaden, Sundbyberg Se på karta

3 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Avgift
3 313 kr/mån
Pris/m²
51 532 kr/m²
Antal besök
2 777
Dagar på Hemnet
21

Nu har vi nöjet att presentera en ytterst välplanerad tvåa men som är omgjord till en trea med en modern planlösning. Hall med bra förvaring i form av garderober. Vidare ett rymligt badrum med hög standard där ett klinkergolv i svart går hand i hand med vita, helkaklade väggar. Här tvättar och torkar ni dessutom bekvämt i egen maskin. Vardagsrummet med sina vita väggar disponeras i öppen lösning med köket där det ryms en stilren vit inredning, inbyggda och rostfria tillval samt en matplats. Via kök/vardagsrummet når du bostadens balkong. Sist men inte minst två sovrum med garderobsförvaring.

Denna expansiva del av Solna/Sundbyberg och Järvastaden med innerstaden endast 10 minuter bort präglas av en trivsam blandning av bostadsrätter, radhus och villor. Här finns områdets egna Ica butik, där det planeras ett Ica Kvantum som ligger beläget alldeles intill bostaden. När området är färdigbyggt kommer det dessutom att finnas flertalet caféer, butiker och pizzerior.

Gällande kommunikationer trafikerar Buss 157, 504 och 540 i närområdet och tar dig till bland annat Ulriksdals pendeltågsstation, Hallonbergens tunnelbana och Sundbybergs Centrum. Om du hellre tar en promenad så tar det 10-15 min att ta dig till Ulriksdal och Hallonbergen.

När det kommer till grönska och rekreation återfinns Ursviks populära motionsanläggning i närområdet. Löpspåret går genom hela Igelbäcksreservatet som ligger på några minuters avstånd från bostaden. Sommartid är man välkommen att grilla i de iordningställda eldstäder som området bjuder på. Familjens yngsta medlemmar kan utforska det uppskattade knattespåret. Motionsgården erbjuder även dusch, bastu och gym möjligheter. På er väg mot centrala Sundbyberg passeras den vackra Lötsjön med Golfängarna. Denna bildar tillsammans med Råstasjön ett populärt mål för söndagspromenaden. Ett av Järvastadens verkliga dragplåster är den välbesökta Mulle Meck parken som ligger en kort promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna