Ängevägen 16 C

Brunflo, Östersund Se på karta

850 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
77,5 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
Riksbyggen BRF Brunflohus nr 2
Om föreningen
Avgift
4 055 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
10 968 kr/m²

Praktisk bostadsrättslägenhet med egen ingång i markplan i lugnt centralt område. Lägenheten har härligt vardagsrum med mycket bra ljusinsläpp och utgång till balkong med trevlig utsikt och mycket sol. Stamrenoverat badrum som är utrustat med duschhörna. Stabil populär förening. Tvättstuga i källaren och stort förråd.

Välkomna in i denna trevliga lägenhet som har kök med plats för stort matbord. Ljusa luckor och gott om förvaringsutrymmen. Lättmöblerat rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och generösa fönsterpartier som ger mycket bra ljusinsläpp. Fönster mot lugn gård och utgång till möblerbar balkong som erbjuder mycket sol under dagen och kvällen. Njut av den varma sommarsolen och den trivsamma utsikten. Sovrum mot balkongsidan som är helt nyrenoverat och bra bra förvaring. Stamrenoverat badrum med duschhörna samt renoverad gästtoalett. Sovrum mot entrésidan och hall med bra utrymme för ytterkläder.

Brunflo erbjuder det mesta som ni behöver. Här finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter med preparerade skidspår på vintern och idrottsplats som har ishall, badhus och flera fotbollsplaner. Bra service i centrum med två matbutiker, konditori, hårsalonger och annan affärsverksamhet. Hälsocentral med folktandvård. Bra bussförbindelser till Östersund.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB