Kommande

Postvägen 1B

Brunflo, Östersunds kommun Se på karta

725 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
67,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
Riksbyggen BRF Brunflohus nr 1
Om föreningen
Avgift
4 432 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
10 741 kr/m²
Kommande

Här ges möjligheten att köpa en renoverad och ljus trerummare med gångavstånd till allt centrala Brunflo har att erbjuda. Lägenhetens disposition med två entrédörrar mot trapphuset ger möjlighet till uthyrningsdel eller den perfekta ytan för tonåringen att hänga med sina vänner. Rymligt vardagsrum, två sovrum, badrum med dusch och extra wc-rum. Med sitt perfekta läge högst upp i huset, solsäker balkong med utsikt mot Storsjön och ljusinsläpp från två väderstreck blir lägenheten mycket tilltalande.

En välkomnande hall som förgrenar sig mot lägenhetens samtliga rum. Köket är ljust renoverat och har arbetsytor där den matlagningsintresserade verkligen njuter. Köket har gott om förvaringsutrymmen och erbjuder plats för matmöbel vid fönstret mot innergården. Två rogivande och rymliga sovrum där det ena erbjuder garderobsförvaring och det andra har egen utgång till trapphuset som ger möjlighet till till uthyrningsrum eller drömboendet för den hemmavarande tonåringen. Invid detta sovrum finns förvaring i hallen samt eget WC-rum. Lägenhetens badrum har kaklade väggar och plastmatta på golvet och innefattar för bekvämligheten skull egen tvättmaskin. Rymligt och ljust vardagsrum med plats för både matsalsmöbel och vardagsrumsdel vilket gör rummet till en social yta där man gärna bjuder in vänner och umgås. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen som med sitt härliga söderläge ger plats att njuta av solen och vyn ner mot Storsjön. Lägenheten är belägen i omtyckt bostadsrättsförening där du ges möjlighet att forma ditt alldeles egna drömboende. Förråd och matkällarförråd i samma byggnad tillhörande lägenheten.

Lägenheten ligger bekvämt i centrala Brunflo med närhet till strövområden och elljusspår med preparerade längdspår på vintern. I centrala Brunflo finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I centrum finns det mesta som matbutiker, frisör, badhus, ishall mm. Hälsocentral och apotek finns inom bekvämt avstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.