Solbjerstorget 2 - Futura (Lgh 3-1002)

Brunnshög, Lund Se på karta

2 485 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Förening
BRF Futura i Lund
Om föreningen
Avgift
4 468 kr/mån
Driftkostnad
679 kr/år
Pris/m²
32 697 kr/m²
Nyproduktion 

Välkommen till Futura här presenteras en trea med genomgående planlösning och uteplats mot föreningens innergård. Beräknad inflyttning november 2020.

Den nya spårvägen kommer att erbjuda en hållplats precis intill huset vilket gör det riktigt smidigt att ta sig runt i Lund och ner till tågstationen. Här kan ni välja mellan de tre interiöra designlinjerna som förstärker varje lägenhets personliga uttryck. Som ett utropstecken finns den gemensamma takterrassen med ett växthus där man kan koppla av och njuta av utsikten över hur det nya Lund möter den skånska slätten.

Boka en tid för ett personligt möte då vi träffas i lugn och ro och pratar om projektet och ger vägledning i vilken lägenhet som kan passa just er allra bäst. Kontakta ansvarig mäklare Sara Örnwigh för mer information och tidsbokning. Försäljningen är i full gång och lägenheterna säljs efter principen "först till kvarn".

I nordöstra Lund växer den nya hållbara framtidsstadsdelen Brunnshög fram.
Med de två världsunika forskningsanläggningarna Max IV och ESS som nav kommer Brunnshög på sikt att erbjuda bostäder, service och arbetsplatser för närmare 40 000 personer. Lunds kommun har starka ambitioner med den nya stadsdelen, som ska bli ett inspirerande pilotområde med hållbar utveckling, varierad arkitektur och grönområden som ledord.

Här bygger Slättö Projektutveckling Futura – 52 bostadsrättslägenheter med stor variation i storlekar och planlösningar samt olika attribut som takterrasser, balkonger, uteplatser, etagevåning, butikslokaler, solceller och fasader i sobert kontrasterande ljusa och mörka nyanser.

Läs mer om Futura och se samtliga lägenheter till salu på www.futura-lund.se

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Lund